• رئیس جمهور شهید پرچمدار توسعه دیپلماسی فناوری بود

  • ۱۵:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۳
رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت‌ علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌ بنیان ریاست جمهوری گفت: رئیس جمهور شهید، آیت الله سید ابراهیم رئیسی، پرچمدار توسعه دیپلماسی فناوری است و تلاش‌های بسیاری را در این حوزه انجام داده است. توسعه زیرساخت‌های صادراتی در معاونت علمی و همچنین توسعه شبکه صادراتی خارج از کشور با هدف افزایش انتخاب شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور و تنوع بازارهای هدف آن‌ها از جمله خواسته‌های وی در این حوزه بود

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، امیرحسین میرآبادی در دومین روز از کمپ بین‌المللی سازی شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و نوآور با اشاره به اهمیت توسعه صادرات دانش‌بنیان اظهار کرد: ما در حوزه صادرات نیاز به روش‌ها و ایده‌های جدید داریم به همین دلیل در سازمان توسعه همکاری‌های علم و فناوری بین‌المللی تلاش کردیم با ابزارسازی، ایجاد زیرساخت‌های لازم و همچنین استفاده از بستر همکاری‌های دولتی مثل ظرفیت‌های کمیسیون‌های مشترک، سفرهای عالی رتبه موجود، و یا استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و ایجاد زیرساخت‌هایی مانند خانه‌های نوآوری و بسترهای فعالیت مانند کارگزاران صادراتی و حمایت از آن‌ها، به این حوزه کمک کنیم و به بیان دیگر دستگیر شرکت‌ها باشیم.

وی افزود: مسیری که همه ما با هم در حال پیمایش هستیم، مسیر روشنی است. رئیس جمهور شهید، آیت الله سید ابراهیم رئیسی، پرچمدار توسعه دیپلماسی فناوری است و تلاش‌های بسیاری را در این حوزه انجام داده است. برگزاری جلسه نظارت ستادی در خانه نوآوری و فناوری ایران نشان از توجه ویژه وی به حوزه همکاری‌های بین‌المللی دارد.

رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت‌ علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌ بنیان ریاست جمهوری گفت: در دوران ریاست جمهوری رئیس جمهور شهید، وی دو دستور مشخص در این حوزه صادر کرد و خواستار پیگیری آن‌ها شد. یکی از این دستورات، توسعه زیرساخت‌های صادراتی در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و همچنین توسعه شبکه صادراتی خارج از کشور خود با هدف افزایش انتخاب شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور و تنوع بازارهای هدف آن‌ها بود.

میرآبادی گفت: دستور بعدی وی این بود که تا گام آخر دست شرکت‌ها را بگیریم و همراهی بکنیم. به عقیده وی نباید فعالیت‌ها صرفا در حد معرفی ظرفیت‌های موجود در یک کشور باشد. تا انتها که صادرات محقق شود باید شرکت‌ها را همراهی کرد.

وی افزود: طی هفته گذشته، قرارداد ایجاد مرکز فناوری و نوآوری مشترک ایران و ونزوئلا منعقد شد و ما عملا از روز جمعه گذشته به مدت 15 سال این زیرساخت را در اختیار داریم. ما الان در 7 کشور خانه فناوری و نوآوری فعال داریم که تا پایان سال جاری به 12 خانه افزایش می‌یابد. تنوع جغرافیایی خوبی داریم و خانه‌های فناوری و نوآوری ما در منطقه CIS، کشورهای همسایه، در آفریقا و آمریکای لاتین وجود دارد. تلاش داریم با این اقدامات به بهترین نحو فضاسازی کنیم برای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور که بتوانند در عرصه بین الملل موفق‌تر عمل کنند.

تعداد بازدید : ۱۱۷      تاریخ: 1403/03/23

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت